Esports

Els equips S-14 masculí i S-18 femení del Club Atletisme Cambrils guanyen la VI Trobada de tardor de clubs

Per Pere FerrandoImatge d'arxiu de l'Elisa Laguna, disputant la cursa pel carril central
Aquest passat dissabte es va disputar a Camp Clar, la primera competició de la temporada: la VI Trobada de Tardor de Clubs en les categories S-14 i S-18, tant en l'apartat masculí com en el femení. Els i les atletes del Club Atletisme Cambrils van rendir a un nivell excel·lent, guanyant en les categories S-14 masculí i S-18 femení. Els equips S-14 femení i S-18 masculí van quedar en 3a. posició.

L'estadística de l'equip S-14 masculí va ser la següent: Guillem Sarrà va ser tercer en la prova dels 60 metres llisos amb un temps de 9"54; Pau Samaniego va ser tercer en el salt de llargada amb una marca de 2,55 metres, mentre que David Álvarez va quedar en la tercera posició en la prova del llançament de pes amb una marca de 7,40 metres.

Pel que fa a l'equip S-18 femení, els resultats van ser els següents: Courtney Simms va ser quarta en els 60 metres llisos amb un temps de 9"11; Anastasia Skrynnyk va guanyar en els 300 metres llisos amb un temps de 49"12; Inés Moya va ser sisena en el salt de llargada amb una marca de 4,14 metres; Tania Borrero va ser segona en el llançament de pes amb una marca de 8,97 metres; Elbereth Lanciano va guanyar la prova de llançament de disc amb un llançament de 20,39 metres i en el relleu de 4x80 metres, Inés Moya, Courtney Simms, Anastasia Skrynnyk i Tania Borrero també van aconseguir el primer lloc amb un temps de 58"72.

Elisa Laguna bat el rècord de Cambrils júnior i absolut dels 60 metres llisos

Aprofitant el bon moment assolit al final de la temporada passada, l'Elisa Laguna també va batre el rècord de Cambrils júnior i absolut a la prova de 60 metres llisos. Els 8”18 milloren els 8”23 que tenia la Carolina Marín i, a més, possibiliten la seva participació al campionat d'Espanya júnior de pista coberta que es disputarà al febrer a Donosti. Tanmateix, es van produir 14 mínimes per participar als campionats de Catalunya de diferents categories i 21 millores de marques personals entre la vintena d'atletes que s'hi van desplaçar.

Comenta aquest article