Esports

El col·legi Cardenal Vidal i Barraquer presenta els seus equips base de futbol i bàsquet

Per Berta Ruiz

Imatge de família amb tots els equips del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer, ahir al matí

El col·legi Cardenal Vidal i Barraquer va celebrar ahir al matí a l'Estadi Municipal de Futbol, la presentació oficial dels seus equips esportius per aquesta temporada 2008-2009.

De bon matí, tots els equips de l'escola van aplegar-se a les instal·lacions esportives, on es van anar fent les respectives fotografies de tots els conjunts. Després, es va iniciar una desfilada per tot el camp de futbol, en la què els equips van poder anar saludant a l'afició que omplia les graderies de l'estadi. Enguany, el col·legi Cardenal Vidal i Barraquer compta amb una àmplia base esportiva, tant en futbol com en bàsquet. La base futbolística s'inicia amb un equip de "diverfutbol", pels jugadors més petits de P5; a aquests els segueixen dos equips més en categoria prebenjamí; tres equips benjamins; quatre equips en la categoria aleví; un equip femení de futbol en categoria única; un equip infantil i un altre equip cadet. Pel que fa a la secció de bàsquet –que forma part de l'Escola de Bàsquet del Club Bàsquet Cambrils– l'escola compta amb tres equips: dos en categoria aleví –un femení i l'altre masculí– i un equip més en la categoria aleví.
Amb tot plegat, el col·legi Cardenal Vidal i Barraquer compta amb uns 210 nens i nenes que practiquen esport a l'escola, una xifra que augmenta el nombre d'esportistes base respecte l'anterior temporada.

Un cop va finalitzar la desfilada per l'estadi, tots els equips es van col·locar per fer una gran foto de família. Després, una gran traca final va posar el punt i final a l'acte de presentació. Per finalitzar la jornada esportiva, cal destacar que l'equip infantil del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer va enfrontar-se al Pare Manyanet de Reus.

Comenta aquest article