El CC Costa Daurada acapara els pòdiums de la prova de BTT cambrilenca corresponent a la Copa Tarragona

Per Lluís Rovira i Barenys

A les fotos, moments de la prova al seu pas pel Pinaret
El corredor del club local CC Costa Daurada, Jordi Garrido, es va imposar en la prova elit de la Copa Tarragona de BTT, bicicletes tot terreny, celebrada al circuit del Pinaret el passat 30 de juny. Per segon any consecutiu Cambrils ha acollit una prova de la Copa Tarragona de BTT. El circuit, considerat molt dur pels corredors participants, tenia un recorregut de 7,5 km i comprenia diferents tipus de terrenys prenent el Pinaret com a lloc de sortida i arribada. La part considerada més dura era la zona de la riera d’Alforja pel fet de circular per la sorra de la llera. La prova cambrilenca va acollir un total de 87 corredors que van donar 3, 4 i 5 voltes al circuit segons les categories en què participaven. Els corredors de l’equip local van fer un paper destacat ja que en total van ocupar 10 pòdiums.

Excel·lents resultats

El CC Costa Daurada ha aconseguit uns resultats excel·lents a la classificació final de la Copa Tarragona ja que ha aconseguit col·locar un corredor del club com a campió de les categories cadet, júnior, sub 21 i sub 23. En la categoria elit s’ha aconseguit el tercer lloc de la classificació. El president del CC Costa Daurada, Juan Carlos Rosa, es mostra molt satisfet dels resultats obtinguts, “aquest any la cosa ha anat molt bé, fins i tot millor del que m’esperava”, va manifestar. El club també ha participat en les proves del Campionat de Catalunya, que té caràcter internacional, on també ha fet un paper força destacat. Dos corredors del club estan entre els cinc primers de la categoria cadet, en sub 23 uns altres dos estan al 3r i 4t lloc, i el corredor Jordi Garrido, en categoria elit, es troba lluitant entre els 10 primers de Catalunya.