Esports

El Club Futbol Sala Laguna es prepara per a la nova categoria

Per Josep Lluís AbellaImatge d’un partit del CFS Laguna en el tram final de la passada temporada
Després d’unes merescudes vacances el Laguna Cambrils ha començat a treballar amb il·lusió per afrontar aquesta temporada que ha de ser de consolidació en la nova categoria.
La base del conjunt que presidirà i entrenarà un any mes José Laguna serà gairebé la mateixa de la campanya anterior, tindrà com a segon entrenador Francisco Abadia, secretari tècnic Luis Paredes i Pepe Pavon de preparador físic. Els jugadors seran David Miquel i Lluís Abella a la porteria; Guillermo Martín, Carles Martorell, Gabriel Mercado i Jordi Bofarull a la defensa; com a ales Quim Manresa, Jesús Valverde, Óscar Rodríguez i Lluís Valadés, i al davant Quim Pujol, Christian Gómez i Alberto Gómez. Com a novetats destacarem la incorporació d’Àlex que procedeix de l’equip Construcciones Garcia, Rubén Agra “Chimos” del Macarrilla i Andreu Anguera que ve del futbol. I en el capítol de baixes, Quico Tomàs i Jordi Martorell, que abandonen la pràctica del futbol sala de competició.
L’equip ha quedat enquadrat al grup 5è de la 1a nacional A amb equips de Catalunya i Aragó i tindrà com a rivals l’Andorra de Teruel, AD Can Serra, PB Montserrat, FS Granollers, Sicoris B, Hospitalet Bellsport, Manresa FS, AE Sant Andreu, FS Canet, AD Pinseque, Colo-Colo FS, Gavà Load Sports, Wintherthur Sant Cugat, Entrerrios FS i Sala Zaragoza FS, que precisament serà el primer contrincant dels cambrilencs el proper 28 de setembre a les 17.30 hores al Palau Municipal d’Esports de Cambrils.


La pretemporada

El passat dia 6 d’agost l’equip va iniciar el treball amb sessions únicament de caràcter físic amb una periodicitat d’entre 3 i 4 setmanals, fent un forat per al dissabte dia 9, quan els homes del Laguna van rebre una xerrada teoricopràctica intensiva d’unes vuit hores de durada aproximadament, a càrrec de Manolo Peris, assessor tècnic de Vijusa València i MRA Xota (equips de divisió d’honor) que va actualitzar els nostres jugadors dels mètodes que s’utilitzen a la categoria reina del futbol sala d’una manera molt amena.
En aquesta pretemporada l’equip cambrilenc té previstos fer uns quants encontres de preparació en front d’equips de diferents categories com són: l’Olímpic de la Floresta de Barcelona (1a nacional A), Proyastec de Benicarló (divisió de plata), Terrassa (1a nacional B), La Sénia de provincial i alguns més que encara no estan confirmats.

Comenta aquest article