Cultura

La Biblioteca Municipal posa en marxa una pàgina web amb les publicacions sobre el patrimoni històric i cultural de Cambrils

Per Redacció

La Biblioteca Municipal de Cambrils ha posat en marxa una pàgina web dedicada a recollir totes aquelles publicacions que parlen sobre el patrimoni històric i cultural de Cambrils. La web de col·lecció local de la Biblioteca conté llibres i programes que parlen sobre les festes locals, sobre personatges il·lustres de Cambrils i nombrosos documents i fotografies relacionats amb Cambrils.

La nova plana web s'ha inaugurat amb un dels fills il·lustres de Cambrils, el cardenal Vidal i Barraquer, sobre el qual s'està realitzant actualment un cicle sobre la seva figura anomenat "Accions de pau en temps de guerra". Hi ha un recull biogràfic i bibliogràfic sobre la seva figura. D'altra banda, la pàgina web també compta amb diferents apartats per crear un espai d'intercanvi d'opinions dels usuaris i recomanacions, així com les principals activitats culturals que es fan a Cambrils. L'adreça de la web de col·lecció local de la Biblioteca Municipal és http://bibliotkcambrils.webnode.com/.

Comenta aquest article