Cultura

"Cambrils, paisatges urbans" participa en el III Festival Europeu de Cinema i Televisió Memorimage de Reus

Per Redacció



Moment de la projecció d'ahir al matí al Centre d'Art Cal Massó
L'últim reportatge realitzat per Revista Cambrils Audiovisuals, Cambrils, paisatges urbans, es va projectar ahir al matí dintre del III Festival Europeu de Cinema i Televisió Memorimage, que s'està celebrant a Reus des del dia 7 i fins el 16 de novembre. El reportatge, que centra la seva temàtica en l'anàlisi del creixement urbanístic del municipi de Cambrils durant els darrers 50 anys, participa en aquest certamen en la categoria de creació audiovisual.

El festival Memorimage es caracteritza per seleccionar els treballs fílmics europeus actuals, documentals o ficció, que utilitzen imatges d'arxiu. Cambrils, paisatges urbans, compta amb aquesta característica ja que en el reportatge apareixen imatges filmades durant els anys 60 i 70 on es mostra un Cambrils molt diferent del que coneixem actualment.

La projecció es va realitzar ahir al matí al Centre d'Art Cal Massó, cal recordar que Revista Cambrils ja va participar l'any passat en aquest festival com a ponent
en la sessió "Panorama de realitzacions" del seminari "Creació de la memòria" dirigit a alumnes de la Universitat Rovira i Virgili.

Comenta aquest article