Cultura

El concert de la Camara Musicae inicia la programació de concerts de la Cripta de l'Ermita

Per Redacció



Imatge de la formació Camara Musicae, que tocarà la Cripta de l'Ermita
Aquest diumenge 2 de novembre a les 20:30 hores s'inicia la nova programació de concerts a la Cripta de l'Ermita, amb el concert de la Camara Musicae –dirigida per Tomàs Grau– que interpretarà el programa "Bach Inspira Stravinsky".

L'Orquestra Camara Musicae va ser creada l'any 2006 i ofereix produccions dins del món de l'òpera i de la música de cambra, i està formada per músics del Camp de Tarragona. La formació presentarà "Bach Inspira Stravinsky", que és un programa on s'interpretaran el 4rt i 5è Concerts de Brandenburg BWV 1049/1050 de Johann Sebastian Bach (1685-1750) i Dumbarton Oaks d'Igor Stravisnky (1881-1971). Aquest és un dels dos concerts de cambra del catàleg del compositor rus i està inspirat en els concerts de Brandenburg de J. S. Bach.

Aquest concert està dins els actes de commemoratius del 40è aniversari de la Coral Verge del Camí, i forma part de la programació de concerts organitzada per la Coral Verge del Camí, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cambrils, de la Diputació de Tarragona, el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya i la Parròquia de Santa Maria de Cambrils.

El concert serà gratuït i l'entrada lliure amb aforament limitat.

Comenta aquest article