Cultura

"Xefs" encetarà la temporada 08-09 de "Diumenges al teatre"

Per Redacció

L'Àrea de Cultura enceta la temporada 2008-2009 del cicle de teatre infantil i juvenil "Diumenges al Teatre" que es durà a terme des d'aquest diumenge 19 fins el diumenge 17 de maig. En total es realitzaran vuit representacions que tindran lloc al Casal Parroquial situat a la plaça de l'Església de Sant Pere; les obres es duran a terme cada diumenge a les 18h i tenen un preu de 3 euros, excepte la representació que es realitzarà el 8 de desembre en el marc de la Festa Major de la Immaculada que es durà a terme al Palau Municipal d'Esports i serà d'entrada gratuïta.

"Xefs" obrirà els "Diumenges al Teatre"

"Xefs" serà la primera obra que es realitzarà i s'emmarca en la programació de les activitats populars del Fòrum del Mar. Teia Moner portarà un espectacle on es barreja màgia, titelles i gastronomia, ja que els mags més poderosos del món es trobaran per fer un sopar. La propera actuació serà el 16 de novembre amb "QUACK!! a la recerca de l'oca perduda" del grup de teatre de la UIC, un conte fantàstic inspirat en el joc de l'oca, ple de situacions absurdes i divertides, on el gest, el joc amb el llenguatge i les ombres tenen una importància cabdal. El 8 de desembre en el marc de la Festa Major de la Immaculada tindrà lloc "El cau de l'unicorn" amb la companyia La Via Làctia, es realitzarà al Palau Municipal d'Esports i l'entrada serà gratuïta, aquest és un espectacle musical de titelles gegants i actors amb llum negra que explica com els habitants d'Argos, un planeta de la Via Làctia, s'alimenten només de llet que obtenen d'un gran llac, a causa d'una sequera, les reserves s'estan esgotant i s'haurà de buscar una solució per a tota la galàxia.

El 18 de gener, Teatrino del piedi ens portarà l'espectacle "Hi havia una vegada...dos peus",
on els peus de Verònica González es converteixen en titelles de carn i ossos. El 15 de febrer serà el torn de Big-Màgic amb el mag Fèlix Brunet que mostrarà, entre d'altres coses,  metal·lismes, escapismes i il·lusions i en un espectacle amb molt d'humor i efectes. El 15 de març serà el torn del grup de teatre Xerinola de Cambrils que oferirà la representació del tradicional conte de la Blancaneus i els 7 nans. Talia Teatre portarà "El gran guirigall" el 19 d'abril, una història on els personatges més coneguts del món de la fantasia viuen la mateixa aventura; la Caputxeta Vermella, la Blancaneus, el Gegant del Pi, en Peter Pan i altres s'escaparan de les pàgines dels seus llibres, aprofitant que el guardià dels contes s'ha adormit, però si no tornen ràpidament al seu lloc la seva història desapareixerà per sempre.

Finalment La Teca serà l'encarregada de cloure el cicle amb "La comèdia de l'olla de Plaute", adaptació de Francesc Nel·lo, l
'escena succeirà a Atenes, davant les cases del ric i solter Megador i d'Euclió, vell avar i desconfiat que ha trobat enterrada a casa seva una olla plena de monedes d'or que vigila constantment.

Comenta aquest article