Esports

Una trentena de ciclistes de la Penya Cicloturista Cambrils fan una sortida pel Montseny

Per Jordi Blasi

Participants de la Penya Cicloturista en la sortida al Montseny

La Penya Cicloturista Cambrils va organitzar aquest passat diumenge 5 d'octubre una sortida combinada entre ciclistes de carretera i ciclistes de muntanya per terres del Montseny.

En total hi van prendre part una trentena de ciclistes: 14 amb bicicleta de carretera i 16 més amb BTT. Els primers van pujar el coll del Turó de l'Home, amb un recorregut de 25,6 quilòmetres i rampes amb un desnivell de fins al 15%. Aquest és un dels ports de muntanya més durs que hi ha a Catalunya. Els segons –amb les seves BTT– van seguir accidentats camins al voltant d'aquest parc natural.

Els excursionistes van sortir a les sis del matí de la plaça de l'Ajuntament de Cambrils en autocar. Cap a les 8 del matí arrencaven el grup dels ciclistes de carretera des de Sant Celoni per fer un recorregut d'uns 55 quilòmetres, la majoria dels quals eren amb una forta pujada. Per la seva banda, el grup de ciclistes de bicicleta de muntanya van cobrir 45 quilòmetres a través de senderons, també de fort desnivell. Els dos grups es van trobar a Sant Esteve de Palautordera, on van dinar plegats i es van explicar les seves aventures del matí. Cal destacar la presència de quatre noies entre els expedicionaris.

Comenta aquest article