Cultura

L'Hereu de Cambrils obté el títol d'Hereu de les Comarques Tarragonines per segon any consecutiu

Per Anna Fargas

Gerard Ballesté, el segon començant per l'esquerra de la imatge, amb la resta d'hereus i pubilles de les comarques barcelonines i gironines i amb l'hereu i pubilla de Catalunya

L'Hereu de Cambrils –Gerard Ballesté– va obtenir el títol d'Hereu de les Comarques Tarragonines el passat cap de setmana a Gironella, al Berguedà. L'Hereu i la Pubilla –Esther Serra– de Cambrils es van desplaçar a Gironella per tal de participar en l'elecció de l'hereu i la pubilla de Catalunya 2008 i en la renovació de les pubilles i hereus de les comarques barcelonines, gironines i tarragonines, ja que de Lleida no es va presentar cap candidat.

Per segon any consecutiu l'Hereu de Cambrils és proclamat Hereu de les Comarques Tarragonines

Aquest títol ha estat aconseguit per segon any consecutiu per l'Hereu de Cambrils, ja que l'any passat el va obtenir Edgar Berengué, cal recordar que va ser al 2007 quan es va recuperar la figura de l'hereu adult a Cambrils. Precisament va ser Edgar Berengué l'encarregat de fer el discurs de comiat que donaria pas al nou Hereu de les Comarques Tarragonines. Tal i com va explicar Berengué en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital en el discurs va voler destacar que les comarques tarragonines "estaven molt desplaçades a Catalunya, i en acabar tothom em va dir que estaven d'acord amb aquests comentaris".

Gerard Ballesté va competir amb els hereus d'Ascó i Móra d'Ebre per tal d'obtenir aquest títol. Pel que fa a l'elecció de l'hereu i la pubilla de Catalunya 2008 hi van participar 66 candidats de 48 municipis i els assistents van realitzar un examen escrit el matí del dissabte i exàmens orals al llarg del matí i la tarda. Durant el certamen també es van realitzar altres actes com un sopar i una cercavila.

El nou Hereu de les Comarques Tarragonines tindrà la tasca d'assistir a actes que es realitzin a la província de Tarragona. Gerard Ballesté, en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital, es va mostrar satisfet per l'obtenció d'aquest títol i va manifestar el seu desig que l'any vinent es presentin més candidats per ser el tercer hereu adult de Cambrils d'aquesta nova etapa que es va iniciar el 2007.

Comenta aquest article