Esports

El Cambrils i l'Oleastrum aconsegueixen empatar en els partits disputats aquest cap de setmana

Per Redacció

Futbol

Territorial Preferent

Santfeliuenc 0 - FC Cambrils 0

Empat sense gols que suposa un punt més pel Cambrils en aquest inici de lliga. El partit disputat al camp del Santfeliuenc va ser força igualat amb una primera part de domini cambrilenc i una segona en que els de Sant Feliu van apretar més.
La propera setmana el Cambrils juga a casa contra el Sant Ildefons.

Un moment del partit disputat ahir al migdia a l'estadi Municipal entre l'Oleastrum i el Gandesa

Primera Territorial


CF Oleastrum 1 - Gandesa 1

Punt per l'Oleastrum en un partit amb dues cares. El Gandesa es va avançar al marcador al quart d'hora de la primera part sense que l'Oleastrum reaccionés. A la segona part el joc de l'Oleastrum va millorar força i va embotellar el Gandesa a la seva àrea. Fruit d'aquesta pressió va venir la jugada del gol de l'empat en un llançament de falta davant la frontal de l'àrea del Gandesa que va executar Rubén Fernández.
L'Oleastrum disputarà el seu proper partit, la setmana vinent, al camp de l'Aldeana.

Hoquei

Cambrils CH 5 - Juneda 5

El Cambrils Club Hoquei va disputar el dissabte passat el primer partit de la temporada 08/09. El Juneda va visitar el Palau Municiapl d'Esports i es va endur un punt després d'empatar a 5 al finalitzar al partit.
El proper partit, el Cambrils es desplaça a la pista del Pla de Santa Maria, que va perdre el seu partit contra el Reus Ploms per 3 - 0.

Comenta aquest article