Esports

Aquest cap de setmana es completa la X Regata Hobie Fun 2008 amb les dues darreres etapes

Per Redacció

Imatges de la Regata Hobie Fun en el seu pas pel riu Ebre el passat cap de setmana

L'Estació Nàutica Salou - Cambrils - Mont-roig/Miami Platja - Vandellòs/l'Hospitalet de l'Infant ha participat en la recuperació de l'emblemàtica Regata de la Mediterrània que es va organitzar des del 1984 fins el 1991 per l'empresa Wind Cat House distribuïdor oficial de Hobie Cat. Wind Cat House ja va recuperar aquesta regata l'any passat, però en aquesta ocasió l'Estació Nàutica juntament amb Wind Cat Els Prats hi han col·laborat.

La regata s'ha batejat amb el nom de X Regata Hobie Fun 2008 i consisteix en quatre etapes, dues ja es van realitzar el cap de setmana passat, i les altres dues es realitzaran aquest cap de setmana. En total la regata recorrerà 140 km del litoral de la Costa Daurada i els trams del recorregut són els següents Amposta - Ampolla - Mont-roig - Tarragona - Calafell. El proper cap de setmana en el tram que va de Mont-roig a Tarragona es realitzarà un control de pas a Cambrils.

El primer tram de la regata es va realitzar el cap de setmana passat

Onze equips van iniciar la Regata Hobie Fun que va sortir el dissabte passat d'Amposta per arribar a l'Ampolla. A les 13 h es va donar el tret de sortida d'una primera etapa marcada per la dificultat de navegar pel riu Ebre degut al vent canviant, tant en direcció com en intensitat.

La segona etapa amb el trajecte Ampolla - Mont-roig es va realitzar diumenge passat i va estar marcada pel vent de llevant i la mala mar. Tot i que una embarcació va abandonar per cansament a meitat del recorregut, la resta de la flota va finalitzar l'etapa amb els aplaudiments i felicitacions del públic per haver superat una dura etapa.
 
A l'espera de realitzar les dues últimes etapes, el primer lloc de la classificació general l'ocupa Sitges Team amb Ignacio Sitges, el segon lloc La Bestia amb Xavier Guardià i Martí Capdevila i el tercer lloc Wiki Wiki amb Matilde Casanovas i David Boix.

Comenta aquest article