Esports

El Club Handbol Cambrils organitza demà el VII Memorial Vicens Andreu abans d'iniciar la nova campanya

Per Redacció

Aquest dissabte 27 de setembre, el Club Handbol Cambrils organitza el VII Memorial Vicens Andreu. Durant tota la jornada es disputaran diferents partits en les diferents categories, amb els equips infantils, cadets i sènior del club, que serviran per presentar-se davant de l'afició.

En aquesta edició hi participaran els equips CE Vendrell, HC Tarragona, BM La Roca de Barcelona, Dominicos de Saragossa i AVH Reus, a més dels equips del CH Cambrils. Per tancar la jornada esportiva, es jugarà un partit amb jugadores veteranes, a partir de les nou del vespre.

Torneig de presentació

Els partits s'iniciaran a partir de les nou del matí al Palau Municipal d'Esports. El primer partit enfrontarà l'equip infantil del CH Cambrils contra el CE Vendrell. A aquest el seguirà l'equip infantil masculí que disputarà el primer partit contra el CE Tortosa, i després seguiran els diferents enfrontaments entre els equips de categoria infantil, tant masculí com femení fins a la una del migdia.

A partir de les cinc de la tarda es reprendrà el torneig, amb un primer enfrontament entre l'equip cadet masculí del CH Cambrils i el CE Tortosa. Després d'aquest partit, l'equip sènior masculí del club cambrilenc disputarà el seu primer encontre contra l'AVH Reus. A aquest el seguiran dos partits més: el BM Dominicos Saragossa s'enfrontarà a l'AVH Reus a partir de dos quarts de vuit del vespre, i després l'equip cambrilenc s'enfrontarà a l'equip aragonès en el darrer partit del torneig. Per tancar la jornada, les jugadores veteranes del CH Cambrils també disputaran un partit.

Comenta aquest article