Informació general

La plaça d'Espanya llueix nova decoració floral

Per Berta Ruiz

Aspecte de la nova decoració floral a la plaça d'Espanya

La plaça d'Espanya llueix des de fa uns dies una nova decoració floral a la part superior de les columnes dels portals que envolten la plaça. Des de la regidoria d'Espai Públic, Paisatge i Medi Ambient juntament amb l'associació de comerciants Vilacentre es va acordar instal·lar-hi unes noves jardineres amb flors vermelles, aprofitant que molts dels carrers del Barri Antic s'estan arranjant actualment.

Segons ha explicat el regidor d'Espai Públic, Paisatge i Medi Ambient –Joan Mas– a Revista Cambrils Diari Digital, "la plaça d'Espanya és un dels llocs del barri on s'hi concentra més comerç, i amb l'associació vam acordar que també s'hi instal·lessin aquestes jardineres penjades".

Decoració floral a la resta de carrers  del barri

Pel que fa a la resta de carrers del barri, que actualment s'estan arreglant, Joan Mas va explicar que també s’instal·larà jardineria, però no a tots els carrers, ja que algun són molt estrets. Per exemple, en alguns carrers més amples com el carrer de Sant Plàcid si que s’instal·laran jardineres per tal de separar l'espai per al pas dels vianants amb l'espai per al pas de vehicles. Pel que fa a la tipologia d'aquests ornaments florals, Mas va apuntar que seguiran el mateix estil que les jardineres del carrer de les Creus, però tenint en compte l'amplada dels diferents carrers.

Comenta aquest article