Informació general

La Cooperativa Agrícola vendrà l'edifici del Museu Agrícola de Cambrils a l'Ajuntament

Per Anna Fargas

Imatge de l'edifici del Museu Agrícola de Cambrils aquesta setmana

S'han iniciat els tràmits per tal que l'edifici del Museu Agrícola de Cambrils passi a ser propietat de l'Ajuntament. Així ho va notificar Robert Benaiges –alcalde de Cambrils– durant l'esmorzar amb la premsa que va realitzar el passat dilluns. Actualment aquest edifici pertany a la Cooperativa Agrícola de Cambrils.

Anton Mendoza –president de la Cooperativa Agrícola de Cambrils– va explicar, en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital, que l'actual Agrobotiga "se'ns ha quedat petita ja que no es pot ampliar ni tampoc s'hi poden fer obres, també volem augmentar l'oferta de productes però no podem perquè no s'hi cap". L'ampliació de l'Agrobotiga ha estat la principal raó que ha mogut a la Cooperativa a iniciar els tràmits i les negociacions per tal de vendre l'edifici a l'Ajuntament.

La Cooperativa ja ha adquirit el local on es traslladarà l'Agrobotiga

El local on es traslladarà l'Agrobotiga està situat en un dels nous carrers de la zona de l'antiga Cooperativa. Tal i com va comentar Mendoza, l'espai té una superfície aproximada d'uns 350 m2, i l'objectiu més proper de la Cooperativa Agrícola és habilitar aquests baixos tot i que "de moment està tot embastat, a més estem esperant que l'estat de les obres d'aquella zona estigui més avançat".

Pel que fa a la col·locació d'una parada al Mercat de la Vila, Anton Mendoza va comentar que mentre tinguin l'Agrobotiga en el lloc actual no es preveu posar una parada al Mercat "ja que sinó hi haurà dues botigues molt a prop una de l'altra, és un tema que es mirarà més endavant".

Comenta aquest article