Esports

Excel·lents resultats dels regatistes del CN Cambrils en el Trofeu Els Salats de Torredembarra

Per Redacció

Aquest passat cap de setmana, l'equip de regates d'Optimist del Club Nàutic Cambrils va participar en el Trofeu Els Salats, organitzat pel Club Marítim de Torredembarra.

En aquesta regata hi van participar tots els regatistes de la demarcació de Tarragona, i en total s'hi van reunir una seixantena de regatistes de tota la Costa Daurada. Durant la regata es van poder disputar les sis proves programades, amb unes condicions de vent i de mar molt variables. En la jornada de dissabte es van disputar tres proves amb vents d'entre els 8 i els 10 nusos d'intensitat, mentre que durant la jornada de diumenge es van disputar tres proves amb vents d'entre 15 i 18 nusos amb un fort onatge. Per part del Club Nàutic Cambrils hi van participar 15 regatistes, sent el club amb més representació.

Cal destacar l'excel·lent actuació dels regatistes del CN Cambrils, ja que van ocupar cinc dels set primers llocs de la classificació general. Món Cañellas va acabar segon en la classificació general i va quedar primer en la categoria B –menys de 13 anys–, i va lluitar per la victòria finals fins a la darrera prova. Dani Miquel, Ricard Sans i Cristina Aguiló van quedar primer, segon i tercera respectivament dins de la categoria A –d'entre 13 i 15 anys–, completant també una excel·lent regata.

Aquesta regata ha marcat l'inici de la nova temporada 2008-2009, abans de disputar el proper cap de setmana a Llançà, la primera de les quatre regates classificatòries per al campionat d'Espanya.

Comenta aquest article