Esports

Josep Pere Ribes guanya la cronoescalada amb BTT a la Teixeta organitzada per la Penya Cicloturista Cambrils

Per Jordi Blasi

Imatge dels ciclistes participants en la cronoescalada

Trenta ciclistes van prendre part diumenge passat 21 de setembre, en la cronoescalada a la Teixeta amb BTT, organitzada per la Penya Cicloturista Cambrils.

Josep Pere Ribes va guanyar la prova amb un temps de 19 minuts i 13 segons, seguit per Josep Maria Guillén –20 minuts i 34 segons– i Lluís Català –21 minuts i 44 segons–, tots ells “bikers” prou experimentats. La prova es va disputar entre l'Argentera i el cim del coll per camins molt abruptes i pedregosos, la qual cosa va posar a prova la perícia del participants, que van cobrir una distància de 4,4 quilòmetres amb desnivells de fins al 16%.

L'any passat la cronoescalada es va fer entre Duesaigües i el castell d'Escornalbou, però després d'haver estat asfaltat el camí, aquest ja no ofereix als afeccionats a la bicicleta de muntanya l'al·licient que tenia abans. És més, el terra mullat a causa de la pluja va permetre que la prova resultés més atractiva. Cal destacar l'ajuda prestada pels àrbitres Juan Sánchez –a la sortida– i Gerard Mariné i Quico Domingo a l'arribada.

Comenta aquest article