Esports

Alejandro Sánchez queda segon i Edgar Curto queda cinquè en la darrera prova de la Copa Catalunya disputada a Sitges

Per Redacció

 
 
A dalt, Alejandro Sánchez, a l'esquerra de la imatge, en el segon lloc del podi . A sota, Edgar Curto en la prova de Sitges
Els ciclistes cambrilencs Alejandro Sánchez i Edgar Curto van disputar aquest passat diumenge 21 de setembre una nova prova a Sitges, puntuable per a la Copa Catalunya.

La competició va consistir en donar tres voltes a un circuit pla d'un quilòmetre de distància i amb una rotonda força perillosa. En el moment de la sortida, el pilot va anar força agrupat i Alejandro Sánchez va situar-se entre les primeres posicions. Els darrers metres de la cursa van disputar-se a l'esprint i el cambrilenc va aconseguir classificar-se en la segona posició.

Tot i aquest bon lloc aconseguit per l'Alejandro, el jove ciclista va perdre el mallot de líder per tan sols dos punts de diferència respecte el seu màxim rival en la competició. El proper diumenge 28 de setembre, tindrà lloc la darrera prova de la Copa Catalana a Vilanova i la Geltrú.

Si el cambrilenc aconsegueix classificar-se per davant del seu rival directe, tornaria a recuperar el liderat i es proclamaria campió de la Copa Catalunya.

Per la seva banda, el cambrilenc Edgar Curto també va iniciar les dues primeres voltes de la carrera a un fort ritme i es va col·locar en el grup capdavanter amb un total de set corredors. Finalment, en la línia de meta es va disputar l'esprint, i el cambrilenc va quedar cinquè en la classificació general, i va classificar-se primer en la classificació de la categoria de principiants de primer any.

A falta d'aquesta darrera prova a Vilanova i la Geltrú, Curto ocupa la setena posició de la Copa Catalunya.

Comenta aquest article