Esports

El Cambrils i l'equip sènior masculí A del CB Cambrils guanyen a casa, mentre que l'Oleastrum empata a fora

Per Redacció

Un moment del partit del FC Cambrils contra el Guissona disputat a l'estadi municipal de futbol

Futbol

Territorial Preferent

FC Cambrils 3 - Guissona UE 1

El Cambrils va sumar aquest cap de setmana la seva primera victòria en lliga, després d'un bon partit. Els cambrilencs van oferir una bona imatge a la seva afició i van lluitar un partit que no va ser gaire còmode pels locals, ja que el Guissona va plantar cara durant tot l'encontre i va gaudir d'algunes ocasions de gol molt clares per marcar. En el minut 32, el Cambrils va avançar-se en el marcador de penal amb un gol obra de Pedro. En la represa, els cambrilencs van tornar a augmentar les diferències amb un altre gol de Ferri en el minut 47. Tot i el 2 a 0, un minut després el Guissona va escurçar diferències amb un gol de penal obra de Pau. Tot i això, el golejador Pedro va tornar a marcar en el minut 67 de partit, establint el definitiu 3 a 1.


Primera Territorial

Remolins Bítem 1 - CF Oleastrum 1

L'Oleastrum va sumar aquesta jornada un important empat a casa del Remolins Bítem, un dels equips més forts de la darrera campanya, i que enguany, també s'ha reforçat molt bé. Els cambrilencs van dominar bona part del joc i del partit, i van avançar-se en el marcador amb un gol d'Archi. Tot i el domini i les ocasions de l'Oleastrum, deu minuts després del gol de l'Oleastrum, els locals van aconseguir l'empat amb un xut de falta a la frontal de l'àrea. L'equip cambrilenc va gaudir d'ocasions clares de gol, inclús un xut al pal, tot i que no van tenir la sort de cara per endur-se els tres punts. No obstant, l'empat és un resultat força positiu per l'Oleastrum en un camp molt complicat.

Bàsquet

CB Cambrils 84 - CB Sitges 77

L'equip sènior masculí A del CBC va iniciar aquest dissabte la lliga amb un primer partit al Palau Municipal d'Esports contra el CB Sitges. Els cambrilencs van endur-se el triomf davant la seva afició i ja sumen la primera victòria de la competició.

Comenta aquest article