Esports

El CFS Mediterrani es presenta davant l'afició amb dues victòries de l'equip juvenil i sènior

Per Redacció

Equip sènior del CFS Mediterrani

Aquest passat dissabte, es va disputar al Palau Municipal d'Esports el IV Torneig de presentació del CFS Mediterrani Cambrils.

En el primer partit disputat, el nou equip juvenil creat per aquesta temporada va estrenar-se amb bon peu i van aconseguir la victòria contra el CFS Palau per 5 a 3, amb una destacada actuació d'Alberto Méndez.

Pel que fa a l'equip sènior, els cambrilencs també van disputar un molt bon partit i també van aconseguir una clara victòria contra el CFS Palau per 5 a 2. Els gols del Mediterrani van ser obra de Jordi Gibert –que va marcar dos gols–, Edgar Sánchez i els germans David i Carlos Romero.

D'altra banda, cal destacar que per problemes laborals, Juanan Jodar ha deixat el seu càrrec com a entrenador. El nou entrenador del Mediterrani serà Agapito Fernández, en el seu retorn al club cambrilenc. L'objectiu per aquesta temporada és la permanència a la categoria de preferent.

Enguany, la plantilla està formada per David Ros –porter–, Òscar Cedó, Jordi Gibert, Edgar Sánchez, Joaquin Morcillo, Marcelino Amores, Carlos Romero, David Romero, Paco Martínez, Joan Bargalló, Alfonso Martín, Joaquin Rojas i Jordi Soronellas. No obstant, la plantilla encara no està tancada, ja que es preveu poder fixar a un segon porter.

Equip juvenil del CFS Mediterrani

Comenta aquest article