Informació general

L'ocupació hotelera a la Costa Daurada central durant la primera quinzena de setembre va ser del 87%

Per Redacció

Segons les dades facilitades per l'Observatori de la Fundació d'Estudis Turístics Costa Daurada a l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, l'ocupació hotelera durant la primera quinzena de setembre als establiments de la Costa Daurada central ha estat del 87%.

Aquestes dades signifiquen una disminució d'un punt respecte els resultats obtinguts en el mateix període de l'any passat.Els turistes que més han visitat la Costa Daurada central durant la primera quinzena de setembre han estat els estrangers, amb un 55%, mentre que els nacionals han estat el 45% restant. Dels visitants vinguts d'altres països, la majoria han estat de la Gran Bretanya, un 28%.

El vicepresident de l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, Joan Antoni Padró ha valorat aquestes dades com "d'una bona ocupació, en general. Han estat els hotels petits els que han tingut una davallada ocupacional més important, una circumstància que ja es va donar al 2007".

Aquest any, a Salou, Cambrils i La Pineda, el percentatge d'ocupació dels hotels de petita dimensió ha estat del 58%, aquesta és la mateixa xifra que es va registrar l'any passat. Joan Antoni Padró ha afirmat que "de moment, es compleixen les expectatives d'ocupació per a aquesta quinzena de setembre, i esperem que per a la segona quinzena, els percentatges també siguin bons".

Comenta aquest article