Esports

El Cambrils Club Hoquei presenta oficialment els seus equips per a la nova temporada

Per Redacció

Imatge de família del Cambrils Club Hoquei

Ahir al vespre el Cambrils Club Hoquei va fer la presentació oficial dels seus equips per a la temporada 2008-2009, davant l'afició al Palau Municipal d'Esports.

Els primers equips en desfilar per la pista del pavelló van ser els equips de la base del club. En primer lloc, els jugadors més petits del club, els de la categoria d'Escola dirigits per Carme Mas i August Villamayor; seguits de l'equip prebenjamí format per un total de 9 jugadors sota les ordres de Miguel Pérez. Després l'equip benjamí del club format per 8 jugadors dirigits per Josep Maria Català i els dos equips alevins que enguany formen part del club degut al nombrós grup de nois en aquesta categoria –l'equip aleví A i l'equip aleví B– que compten amb Josep Maria Català i Vicenç Raluy com a entrenadors. A continuació va desfilar el nou equip aleví femení, una de les grans novetats del club per aquesta temporada. Tot seguit van participar en la presentació l'equip infantil –sota les ordres de Vicenç Raluy–, l'equip juvenil i júnior dirigits ambdós per Salva Franch i finalment, el primer equip del Cambrils Club Hoquei.

Sènior masculí

L'equip sènior del Cambrils Club Hoquei militarà novament aquesta temporada a la Primera Catalana, sota les ordrres de Xavier Tarragó. Enguany segueixen en la disciplina de l'equip: Lluís Libiano, Joan Recasens, Carles Veciana, Joan Roig, Joan Carbó, Isaac Moreno, Òscar García i Jordi Franch. Les noves incorporacions per aquest temporada són: David Barriche, un jove format a la base de Cambrils, i que després del seu pas pel Reus Deportiu i el Reus Ploms torna al club cambrilenc; també Joan Muñoz procedent del CH Vila-seca i Xavier Caparrós i Lluís Margalef, ambdós procedents del CP Flix.

Després de la presentació oficial de tots els equips, l'equip sènior va disputar un partit contra l'AE Montblanc –de Segona Catalana–. Els cambrilencs van imposar-se amb un resultat final de 5 a 3. Tot i que el Montblanc va avançar-se en el marcador, els cambrilencs van reaccionar i van aconseguir empatar i avançar-se amb un 2 a 1. L'equip rival va tornar a posar la igualada al marcador, tot i que el Cambrils va marcar 3 gols que posaven un favorable 5 a 2. Abans de finalitzar el partit, el Montblanc va tornar a marcar deixant el definitiu 5 a 3. Els gols dels cambrilencs van ser obra de Joan Roig (3) i de Xavier Caparrós que va marcar dos gols més.

Tot i ser un partit fluix i de poca intensitat, el més important va ser el bon resultat obtingut, la participació de tots els jugadors, les rotacions i les proves per anar agafant una bona forma física.

Comenta aquest article