Esports

El CFS Mediterrani presenta aquest dissabte els seus equips amb la novetat d'un nou equip juvenil

Per Redacció

El CFS Mediterrani G. Sirvent farà la presentació oficial dels seus equips aquest dissabte al Palau Municipal d'Esports. Enguany, una de les principals novetats serà el nou equip juvenil del club, creat aquesta mateixa temporada. La creació d'aquest equip juvenil del Mediterrani és un dels primers passos del club per tal d'establir uns equips de base. De fet, enguany el Mediterrani també ha arribat a un acord amb l'AMPA del CEIP Marinada per tal de crear diferents equips en les categories prebenjamí, benjamí i aleví de nens i nenes.

En la presentació dels equips, tant l'equip sènior com l'equip juvenil s'enfrontaran al CFS Palau de Barcelona. El nou equip juvenil del club jugarà aquesta temporada en la 1a Provicial de la FCF Comitè de Futbol Sala, mentre que l'equip sènior seguirà militant a Preferent Catalana de la Federació de Futbol.

Moltes cares noves en la plantilla

Per aquesta temporada el CFS Mediterrani es presenta amb moltes cares noves. Respecte la temporada passada es presenten set baixes –Jacob, Marce, Pepe, Gaizka, Juan Blanco, Conrad i Carles–, mentre que es noves incorporacions són Edgar Sánchez, Joaquin Rojas, Jordi Gibert, Paco Martínez i altres jugadors que encara estan a prova. El club també està buscant un segon porter per a l'equip sènior.

Resultats de la pretemporada

Pel que fa als resultats d'aquesta pretemporada, el Mediterrani no ha obtingut uns resultats positius i suma quatre derrotes en quatre partits: Salou 8 Mediterrani 2; Mediterrani 1 Mont-roig 3; Mediterrani 3 Playas Salou Laguna 9 i Mediterrani 2 Vila-seca 8.

Comenta aquest article