Informació general

La delegació territorial del Govern a Tarragona presenta els principals projectes d'inversió pel curs 2008-2009

Per Redacció

L'acabament de l'hospital lleuger de Cambrils és una de les actuacions en matèria de salut

El delegat del Govern al Camp de Tarragona –Xavier Sabaté–, el director terriorial d'Acció Social i Ciutadana –Jordi Tous– i la directora territorial d'Interior Relacions Institucionals i Participació –Hortènsia Grau– van presentar ahir en roda de premsa els principals projectes previstos pel Govern de la Generalitat al Camp de Tarragona pel curs 2008-2009.

Dins dels diferents àmbits d'actuació que afectaran Cambrils, cal destacar que en matèria d'habitatge, la Comissió d'Urbanisme de Catalunya aprovarà en els propers mesos les Àrees Residencials Estratègiques (ARE). Un projecte que contempla la construcció de 18.000 habitatges en un total de 350 hectàrees al Camp de Tarragona que es començaran a construir a partir de l'any 2009. Recordem que l'ARE a Cambrils estarà situada en la zona del Sòl Urbanitzable No Delimitat (SUND-A) –comprès entre la riera de Maspujols i el camí del Corralet i situat a la part nord del vial del Cavet–.

En matèria d'educació, hi destaca el projecte de construcció de la nova Escola Oficial d'Idiomes de Cambrils i Salou, així com l'acabament de les obres del CEIP Mas Clariana (CEIP Cambrils III). En l'àmbit de la Salou, cal destacar que hi ha una previsió d'uns 57,8 milions d'euros de pressupost per fer front a una trentena d'actuacions que finalitzaran al llarg de 2009, entre les quals hi ha l'hospital lleuger de Cambrils. D'altra banda, també es desplegaran els Governs Territorials de Salut a totes les comarques i es posarà en marxa la recepta electrònica al Priorat i el Baix Camp.

També es preveu fer l'aprovació definitiva del Pla Territorial del Camp de Tarragona a finals de 2009, i, per aquest proper 1 de novembre està previst el desplegament dels Mossos d'Esquadra a la demarcació de Tarragona.

Comenta aquest article