Esports

Bons resultats d'Edgar Curto i Alejandro Sánchez en el Memorial Miquel Colomer de Blanes

Per Redacció

Els dos joves ciclistes cambrilencs Edgar Curto i Alejandro Sánchez van disputar aquest passat diumenge el Memorial Miquel Colomer a la localitat gironina de Blanes.

Després d'unes setmanes sense competir i després d'estar completament recuperat dels problemes físics que va tenir durant bona part de la temporada, Edgar Curto va poder prendre part en aquesta cursa. La competició va comptar amb un circuit molt dur d'1,2 quilòmetres, al qual s'hi havien de donar tres voltes.

Poc després de l'inici de la cursa, el pilot va trencar-se i un total de set corredors van marxar escapats. Entre aquests es va situar Edgar Curto, que després d'un fort esprint va aconseguir classificar-se en cinquena posició, arribant amb el mateix temps que el corredor vencedor. Curto va classificar-se segon d'entre els corredors de la categoria principiants de primer any, els de la seva mateixa edat. Alejandro Sánchez també va completar una bona cursa i va entrar en sisena posició de la classificació general, mentre que va situar-se quart en la classificació de la seva categoria, principiants de segon any.

Després d'aquesta darrera cursa, tan sols queden carreres per finalitzar la temporada: el proper diumenge 21 de setembre a Sitges i el dia 28 d'aquest mes a Vilanova i la Geltrú.

Comenta aquest article