Informació general

L’obertura de la base de Ryanair a Reus es retarda fins al mes de novembre

Per Redacció

Ryanair ha ajornat l'obertura de la seva base operativa de Reus fins el 5 de novembre, la companyia tenia previst iniciar la seva activitat a l’aeroport de la capital de Baix Camp el proper 1 d’octubre.

El motiu d’aquest retard és la vaga dels treballadors de la factoria que té l’empresa Boeing a Seattle, que és on es fabriquen els avions que Ryanair tenia previst destinar a la seva base de Reus. L’anunci el va fer públic el passat 11 de setembre el vicepresident de Ryanair –Michael Cawley– que va explicar que l'entrega de dos avions destinats a la base de Reus s’ha retardat de forma indefinida. En canvi, l’empresa disposarà, gràcies a la reducció prevista del número d’avions d'altres bases durant l’hivern, de dos avions que permetran a Ryanair inaugurar les noves rutes de Reus el 5 de novembre.

Ryanair, a través del seu vicepresident, ha demanat disculpes als seus clients, "volem demanar les nostres més sinceres disculpes a tots els nostres passatgers per les molèsties derivades d'aquest canvi en la nostra planificació, però espero que entenguin que ha estat a causa de circumstàncies fora del nostre control". Quan entri en funcionament la nova base de Ryanair a Reus, la capital del Baix Camp tindrà nous vols que la connectaran amb París, Palma de Mallorca, Santander, Santiago de Compostel·la i Sevilla.

Comenta aquest article