Esports

Es posa en marxa la nova Lliga Cambrils Costa Daurada Futbol 7

Per Berta Ruiz



Joan Recasens durant la presentació de la nova lliga de futbol 7
Aquest proper mes d'octubre es posarà en marxa la nova Lliga Cambrils Costa Daurada Futbol 7. El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils –Joan Recasens– presentava ahir en roda de premsa aquesta nova competició, que es disputarà cada dimecres als dos nous camps de gespa artificial.

La Lliga Cambrils Costa Daurada Futbol 7 està organitzada per l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils, juntament amb la col·aboració i organització del Consell Esportiu del Baix Camp.

La competició va dirigida a empreses, entitats i grups d'amics que s'hi vulguin apuntar, i es preveu que hi puguin prendre part uns 12 equips. Segons va explicar Recasens, un dels objectiu d'aquest nou torneig és substituir a l'antic campionat de futbol sala que es venia disputant en els darrers anys. A més, es dóna resposta a la demanda de molta gent jove que busca practicar esport per diversió, i a la vegada, s'aprofiten les noves instal·lacions esportives i es fomenta la pràctica del futbol.

La nova lliga de futbol 7 tindrà una durada des d'aquest proper mes d'octubre fins al mes de maig, i es disputarà cada dimecres de les 20.30 a les 22.30 hores. Tota la informació sobre les inscripcions es pot consultar a través de la pàgina web de l'Ajuntament i les inscripcions s'han de fer al Consell Esportiu del Baix Camp abans del 10 d'octubre. Pel que fa al preu de les inscripcions, aquest està sobre els 140 euros. Tots els equips podran inscriure el nombre de jugadors que desitgin, tot i que als partits només s'hi podran inscriure els que constin en l'acta, un total de 14. I en cada partit no podran coincidir en el terreny de joc més de dos jugadors menors de 25 anys.

Comenta aquest article