Cambrils i Oleastrum empaten en el seu debut a la competició de lliga

El jugador de l'Oleastrum Eze disputa una pilota a un jugador del Jesús Catalònia en el partit disputat ahir al matí a l'Estadi Municipal

Territorial Preferent

Canyelles 2 - FC Cambrils 2

Tots quatre gols es van marcar en menys d'un quart d'hora. El Cambrils guanyava per un 0 a 2 al minut 20 de partit, amb gols de Ferri i de Pedro. En cinc minuts el Canyelles igualava el marcador que ja no es mouria més.
La propera setmana el Cambrils jugarà a casa davant el Guissona.

Primera Territorial

CF Oleastrum 1 -  Jesús Catalònia 1

Empat de l'Oleastrum a casa en un partit que va tenir dues cares. A la primera part el joc va ser força travat i cap dels dos equips va disposar de clares ocasions de gol. A la segona part el Jesús Catalònia es va avançar amb un gol aconseguit per la transformació d'un penalti. L'Oleastrum va empatar, 10 minuts més tard, amb un gol d'Àlvaro. Minuts més tard, amb l'expulsió del jugador local Zamora, l'Oleastrum va reaccionar i va dominar el partit, tot i que el marcador ja no es va moure més.
La propera setmana l'Oleastrum juga al camp del Remolins Bítem.