Esports

Albert Bruno s'endú la victòria absoluta en la I Duatló Vila de Cambrils

Per Redacció

Els tres primers classificats en la categoria sènior masculí

Un total de 88 participants provinents d'arreu de Catalunya van prendre part ahir diumenge a la I Duatló Vila de Cambrils. Cal destacar també que la cursa va comptar amb una àmplia representació d'esportistes cambrilencs

Cap a les 10 del matí es va iniciar la cursa, que va estar dividida en tres sectors: hi va haver un primer tram de 6 quilòmetres de cursa, un segon tram de 18 quilòmetres amb bicicleta de muntanya i el darrer tram de 3 quilòmetres de cursa a peu. El primer classificat absolut va ser Albert Bruno de l'equip Cayol-Probike que va completar tota la duatló amb un tempos total d'1 hora 5 minuts i 32 segons.

En la classificació de veterà masculí, el primer classificat va ser Bernat Planas Vives, seguit de Jordi Bonilla Cubells i Juan Martínez Arenas, que va quedar tercer. En la classificació de veterà femení, la victòria va ser per Imma Figueras Farré i la segona posició va ser per Mar Mullerat Figueres. En la categoria sènior masculí, la victòria va ser per Albert Bruno Ayné, seguit de Ferran Serra Borrull i en tercer lloc, Javi Miralles Juncosa. En la categoria sènior femení, la victòria va ser per Vània Moreno Samaniego, el segon lloc va ser per Montse Masdeu Teixell i el tercer lloc va ser per Jessica Urbano Martínez. Finalment, en la categoria júnior masculí, el triomf va ser per Marc Domingo Domingo, el segon lloc va ser per Xavier Font Aldaz i la tercera posició va ser per Gerard Ballester Solsona.

Al final d'aquesta I Duatló Vila de Cambrils, el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils –Joan Recasens– va ser l'encarregat de fer entrega dels trofeus als diferents guanyadors.

Comenta aquest article