Cultura

El Sunfec aconsegueix consolidar-se en la seva segona edició

Per Anna Fargas

Tito Ormo i Toni + en un moment de la seva actuació, el passat dissabte a la nit, dins el Sunfec

El segon Festival de Música Electrònica de Cambrils, Sunfec 08, es va realitzar aquest dissabte des de les 22h fins passades les 7h al Palau Municipal d'Esports. El Festival, organitzat per l'AMEC (Associació de Música Electrònica de Cambrils) i l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Cambrils, va comptar amb l'assistència de més d'un miler de persones.

En aquest segon any, el Sunfec ha comptat amb artistes de nivell internacional destacant a Ken Ishii, provinent de Japó, com a cap de cartell, a més de Davide Squillace d'Itàlia i Zen Duo: Dosem + Marzenit que van preparar al públic per l'arribada, passades les quatre de la matinada, de Ken Ishii.

En el festival també van intervenir Tito Ormo vs Toni + i Francesc Múrcia de Cambrils, a més del guanyador del Concurs de dj's de Cambrils Albert Tàpies de Lleida. A l'escenari es va instal·lar una pantalla amb visuals que van anar a càrrec de Vj La Sonrisa Divina.

Des de l'AMEC es van mostrar molt satisfets per l'èxit de públic i el nivell i qualitat dels participants aconseguit en aquest segon any de festival. 

Comenta aquest article