Cultura

La repetició del concert de Los Delinqüentes i Muchachito es converteix en un dels més multitudinaris del Cambrirock

Per Ignasi Martí, Anna Fargas

Imatge del concert de Los Delinqüentes el dimecres a la nit

Després de la suspensió per pluja de l’actuació de Muchachito Bombo Infierno i Los Delinqüentes, el concert d’aquest dimecres a la nit  al mateix recinte on es van dur a terme la resta de concerts del Cambrirock, va atreure milers de persones. Un autèntic cartell de luxe de la fusió rumbera que es fa actualment, i que van iniciar els andalusos Los Delinqüentes que van irrompre a l’escenari motoritzats. Des de bon principi les bones vibracions i el simpàtic caràcter d’aquesta nombrosa banda va connectar amb el públic que va ballar i cantar tots els seus temes.  La banda va interpretar cançons que els han popularitzat com “El aire de la calle” i d’altres com “Somos”, "Después", “Mortadelo y Filemón” o “Pirata del estrecho”. La bona sintonia del grup amb Muchachito va quedar més que demostrada amb diverses actuacions conjuntes que van fer les delícies del públic. 

Muchachito Bombo infierno repetia per segon any consecutiu al Cambrirock i ho va fer amb la seva habitual descàrrega d’energia a ritmes trepidants. Cal dir que aquesta va ser la tercera vegada que actuava a Cambrils on demostra que té un públic fidel cada cop més nombrós.  A més dels temes del seu darrer treball “Visto lo visto” publicat el darrer any, va desgranar el seu primer CD “Vamos que nos vamos” amb el que es va donar a conèixer al gran públic. Temes com “Serà mejor”, “Si tú si yo, si, no” o “Siempre que quiera” van tornar a fer moure el públic del festival cambrilenc.

Dijeila tancava l'edició del festival d'aquest any, punxant temes que navegaven entre Mártires del Compás, Celia Cruz, Macaco, Bob Marley, Chambao, Los Aslándticos, Compay Segundo, Mano Negra, Albert Pla, No me pises que llevo chanclas, etc. El Cambrirock va finalitzar passades les 5 de la matinada. Com a incidents a remarcar del concert esmentar que les portes no es van obrir fins una hora més tard de l’horari previst i que la gran quantitat de públic va saturar durant unes hores la venda de tiquets del servei de bar.


Muchachito va tornar a transmetre la seva energia i ritme a tot el públic assistent

Comenta aquest article