Informació general

La Penya Barça Cambrils inaugura oficialment el seu local social

Per Cristina Sierra

Josep Ignasi Macià, Lleó Ferrando, Francesc Serra i Jordina Font, en un moment de la inauguració del nou local de la Penya Barça Cambrils
Josep Ignasi Macià, Lleó Ferrando, Francesc Serra i Jordina Font, en un moment de la inauguració del nou local de la Penya Barça Cambrils

El passat diumenge al matí la Penya Barça va inaugurar la nova seu social ubicada al carrer de València. Més de 150 persones no es van perdre aquest acte, que va comptar amb la presència de Josep Ignasi Macià –directiu del FC Barcelona– i Francesc Serra delegat de les penyes barcelonistes territorials i Lleó Ferrando, com a representant històric de la Penya Barça cambrilenca.

Jordina Font, la presidenta de la Penya, va encetar l'acte amb un discurs en el què va donar les gràcies a tots aquells que han donat suport a les dones de la junta des que es va decidir tirar endavant el projecte. Font, va destacar als familiars per la "paciència" que han tingut en tot aquest temps i va recordar que a partir d'ara ja es podran veure els partits del Barça al local i que els socis podran gaudir de les "victòries de l'equip".

El delegat de les penyes territorials, Francesc Serra, va felicitar a la presidenta i a la junta per tot l’esforç fet i va recordar que és la "única penya formada per dones". Per la seva banda, el directiu del club va expressar l'enhorabona a la Penya i va expressar el seu "orgull" per comptar amb penyes barcelonistes que tenen "tanta il·lusió per seguir el Barça".

Amb crits de "Visca el Barça", "Visca Catalunya" i entonant l'himne del club, la presidenta va descobrir la placa commemorativa de la inauguració. La festa va continuar amb un petit refrigeri servit per les dones de la junta. El proper acte de la Penya serà el pròxim diumenge a la III edició de la Mostra d'Entitats, ubicada al Parc del Pescador de Cambrils.

Comenta aquest article