Cultura

El Mangrana'08 finalitza amb Al Tall i La Banda del Surdo

Per Redacció

El grup Al Tall en un moment de la seva actuació diumenge a la nit al parc del Pescador

L'onzè Festival de Música Ètnica va cloure ahir a la nit al parc del Pescador amb l'espectacle Dukkun del grup La Banda del Surdo. L'espectacle, que s'ha creat en motiu del desè aniversari de la formació, va combinar el so de les percussions amb la introducció de melodies, veu i altres instruments com una guitarra o un baix.

Al Tall, cent per cent reivindicació

Diumenge, el grup valencià Al Tall, va realitzar la penúltima actuació d'aquesta edició del Mangrana. El concert va tenir lloc al parc del Pescador i va tenir una molt bona acollida de públic, el qual es va entusiasmar durant l'hora i mitja que va durar l'actuació.

Tal i com van recordar els mateixos membres del grup, Al Tall, que porta 33 anys en actiu, ja havia actuat fa molts anys a Cambrils. El repertori que van oferir va incloure cançons des del seu inici i fins els nous temes que han creat. Entre les cançons escollides no van faltar "El Cant dels Maulets" i "Tio Canya" que van confirmar el to cent per cent reivindicatiu que la formació no ha perdut amb el pas dels anys i que es va fer palès en les intervencions que el grup va fer dirigint-se al públic.


La Banda del Surdo va cloure el Mangrana'08 ahir a la nit al parc del Pescador

Comenta aquest article