Cultura

"10 anys d'Amics de la Sardana de Cambrils" recull en imatges i records la història de l'agrupament

Per Berta Ruiz

Glòria Vilar, en un moment de la presentació de l'exposició "10 anys d'Amics de la Sardana de Cambrils, ahir al vespre a la sal El Pati del Centre Cultural

L'Espai El Pati del Centre Cultural i Ocupacional va ser l'escenari ahir al vespre de la inauguració de l'exposició "10 anys d'Amics de la Sardana de Cambrils", en motiu del desè aniversari de l'agrupament.

L'acte d'inauguració, que va comptar amb la presència de l'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges–, el regidor de Cultura –Joan Recasens– i el regidor de Festes –Jordi Savall–, va comptar amb una àmplia representació de membres i antics membres dels Amics de la Sardana que van poder contemplar els diferents objectes i instantànies fotogràfiques d'una mostra que recull els 10 anys d'història d'aquesta agrupació. La presidenta dels Amics de la Sardana de Cambrils –Glòria Vilar– va adreçar unes paraules a tots els presents i va mostrar-se satisfeta de l'evolució i consolidació del grup al llarg d'aquests 10 anys. També va voler animar a tot el jovent cambrilenc a que també en sigui partícip del món sardanístic, per tal que hi hagi un relleu generacional i que els Amics de la Sardana de Cambrils puguin créixer i puguin mantenir-se al llarg dels anys.

L'exposició "10 anys d'Amics de la Sardana de Cambrils", que es podrà visitar a l'Espai El Pati del Centre Cultural fins al dia 28 de setembre, recull una gran quantitat d'imatges d'aquests 10 anys d'història, amb instantànies dels diferents membres que han format part de l'agrupació, així com les principals activitats, sortides i aplecs que s'han anat realitzant al llarg dels anys. A banda de tot l'apartat fotogràfic, la mostra també recull d'altres elements molt significatius, records i objectes d'aquests 10 anys d'història dels Amics de la Sardana de Cambrils.

Comenta aquest article