Informació general

La Guàrdia Civil deté a sis persones que es dedicaven al cultiu de marihuana a Vinyols i els Arcs

Per Redacció

La Guàrdia Civil va detenir entre aquest passat dilluns i dimarts a sis persones dedicades al cultiu de marihuana en una plantació situada a Vinyols i els Arcs.

El grup operatiu d'investigació de la Guàrdia Civil de Cambrils, tenia oberta des de feia unes dues setmanes una investigació per la localització de les persones responsables d'aquesta plantació de marihuana, segons ha informat la mateixa Guàrdia Civil. Aquest
dilluns es va detenir a un jove de 19 anys i a un altre noi menor d'edat, tots dos veïns de Cambrils, que van ser localitzats regant les plantes del cultiu, el mateix dia també es va detenir un altre jove de 19 anys a Vinyols i els Arcs. Posteriorment, es va detenir a Cambrils a un jove de 18 anys, i a Vinyols i els Arcs a un home de 43 anys i a una dona de 42 anys.

Segons ha informat la Guàrdia Civil, de totes aquestes detencions per delicte contra la salut pública, algunes de les persones detingudes podrien ser les propietàries dels terrenys, mentre que les altres es dedicaven al cultiu, assecat i distribució de la marihuana a Cambrils i localitats properes. Es van intervenir 24 plantes de cànnabis, amb un pes total de 66 kg aproximadament.

Els detinguts han passat a disposició del Jutjat número 4 de Reus i a la Fiscalia de Menors.

Comenta aquest article