Informació general

S'acomiaden els nens i nenes sahrauís que han passat l'estiu a Cambrils

Per Berta Ruiz

L'autobús va marxar des de la plaça de l'Ajuntament fins a l'aeroport de Barcelona

Ahir a la tarda va marxar des de la plaça de l'Ajuntament de Cambrils un autobús –cap a l'aeroport de Barcelona–amb tots els nens i nenes sahrauís que han passat l'estiu a Cambrils i a d'altres municipis de la demarcació de Tarragona. Enguany, un total de 58 nens i nenes sahrauís han estat acollits per famílies del Camp de Tarragona, a poblacions com Torredembarra, Valls, Santa Coloma de Queralt, Roquefort de Queralt, Vilallonga del Camp, Tarragona, Els Pallaresos, Cambrils, Mont-roig, Hospitalet de l'Infant, l'Ametlla de Mar, Móra, l'Espluga de Francolí, Montbrió del Camp, Reus, Salou, Vila-seca i Vilabella. A Cambrils han estat vuit nens i nenes repartits en set famílies.

Després de dos intensos mesos d'activitats a Cambrils, les famílies acollidores van acomiadar-se ahir dels nens i nenes sahrauís, que gràcies l'Associació Hammada han pogut viatjar un any mes fins a Catalunya per passar l'estiu.

Recordem que el passat 26 d'agost, l'Associació Hammada va fer un sopar de comiat amb tots els nens, les famílies acollidores i representants de l'Ajuntament, mentre que el dimecres dia 27 van poder realitzar la darrera jornada d'activitats lúdiques que durant tot l'estiu han dut a terme a l'aparthotel Olymar de Cambrils. Uns dies abans, el dissabte 23 d'agost, també van poder participar en una festa de comiat organitzada al Parc Sant Jordi de Reus.

Comenta aquest article