Informació general

El nou passeig marítim de ponent, pendent dels últims retocs

Per Berta Ruiz

Aspecte que presentava el passeig marítim de ponent ahir a la tarda
Aspecte que presentava el passeig marítim de ponent ahir a la tarda

El nou passeig marítim de ponent ja compta de fa unes setmanes amb tota la nova il·luminació, i pràcticament està tot enllestit a falta d'alguns retocs i el condicionament de les zones verdes i jardineria que s'ha de col·locar al llarg de tot el passeig.

El regidor d'Espai Públic, Paisatge i Medi Ambient –Joan Mas– explicava ahir a Revista Cambrils Diari Digital l'estat actual d'aquest nou espai urbà, així com la data definitiva per acabar aquests petits detalls que encara resten. Pel que fa a la il·luminació, recordem que aquesta s'ha anat instal·lant per fases. A principis del mes d'agost es va enllestir una primera fase en el tram de l'Horta de Santa Maria i en les següents setmanes es va anar donant la llum en els següents trams fins a enllestir tot el passeig.

Acabament definitiu, el proper mes d'octubre

Sobre l'acabament definitiu dels petits detalls que encara queden per acabar, Joan Mas va apuntar que el proper mes d'octubre es finalitzaran totes les obres. Segons Mas, "l'empresa va fer un esforç per acabar gairebé tota l’obra abans de l’estiu perquè sabíem de l’afluència dels turistes, valia la pena fer un esforç i durant aquest estiu inclús han anat treballant gairebé sense que es notés". Per això, el regidor d'Espai Públic, Paisatge i Medi Ambient es va mostrar satisfet de que durant aquests mesos d'estiu, "ha estat possible gaudir totalment del passeig i ha estat un èxit, perquè milers de persones es passejaven per allí diàriament i tothom ens ha felicitat de com ha quedat. El passeig ha funcionat a ple rendiment durant tot l’estiu sense cap problema".

Ara però, encara falta acabar les zones verdes i tota la jardineria que anirà en tot el passeig i acabar els últims retocs. Segons va comentar Mas, "s’han de fer molts retocs i també hi ha algunes coses que s’han de corregir. Un cop comencin a marxar els turistes, cap al 15 o el 20 de setembre, l’empresa començarà a treballar intensament per donar aquests últims retocs i acabar-ho totalment per al mes d’octubre".

Comenta aquest article