Cultura

La música més alegre enceta el Mangrana'08

Per Anna Fargas

Els Tandarika Orkestar durant el seu espectacle pels carrers del Port

L'onzena edició del Festival Internacional de Música Ètnica i Popular, Mangrana, es va iniciar ahir amb la realització de dos espectacles. Els Tandarika Orkestar van ser els encarregats d'inaugurar el festival, amb un espectacle itinerant pels carrers del Port que es va dur a terme a partir de les 19:30h. Durant el recorregut el grup, format per onze persones, sis músics i cinc actors, van cridar l'atenció de tothom qui es passejava pels carrers del port amb el seu espectacle barreja de música balcànica i circ. El nombrós públic que els va anar seguint van gaudir amb les demostracions d'acrobàcies i malabars a més de riure amb les situacions de clown. Aquest espectacle va servir per donar a conèixer el programa del Mangrana'08 al públic assistent, ja que els Tandarika Orkestar van repartir el programa informatiu a tothom qui es van trobar.

El sextet Echa Paká va continuar la programació del Mangrana'08 a les 22h al parc del Pinaret. Recordem que l'emplaçament del parc del Pinaret és el segon any que s'utilitza, per tant els espectacles del Mangrana es dividiran entre el parc del Pescador i el del Pinaret. Echa Paká, format majoritàriament per músics d'origen cubà van encomanar la seva vitalitat al públic assistent, a través dels seus temes centrats en el mestissatge sensual, la calidesa i els ritmes del Carib, aconseguint que una part del públic s'aixequés a ballar.

Llibert Fortuny, Nubla, Al Tall i La Banda del Surdo

El Mangrana'08, coorganitzat per Traüt Companyia d'Espectacles i l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament, es va iniciar ahir i finalitzarà el 8 de setembre i s'inclou en el programa de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí. Cal recordar que l'actuació de Llibert Fortuny Trio que s'havia de realitzar avui a la nit, es durà a terme demà dia 4 a les 22h al parc del Pinaret i just després es realitzarà l'actuació de la cantant barcelonina Nubla.

El veterà grup Al Tall seran els següents a participar en el festival el diumenge 7 a les 22h al parc del Pescador. Finalment La Banda del Surdo tancarà el Mangrana'08 amb el seu nou espectacle "Dukkun" realitzat en motiu del seu desè aniversari. El grup de percussionistes actuarà el 8 de setembre a les 22h al parc del Pescador.

Echa Paká durant la seva actuació al parc del Pinaret ahir a la nit

Comenta aquest article