Cultura

Els Tandarika Orkestar i els Echa Paká obren avui el Mangrana'08

Per Redacció



Imatge del cartell d'aquesta edició del Mangrana
El Mangrana'08, el Festival de Música Ètnica i Popular iniciarà avui la seva programació d'espectacles amb dues actuacions. A les 19:30 h els Tandarika Orkestar es passejaran pels carrers del Port amb el seu espectacle itinerant de música balcànica i circ. El grup està format per sis músics i sis actors que realitzen demostracions d'acrobàcies, malabars, clowns i xanques. A les 22 h i al parc del Pinaret serà el torn dels Echa Paká, un sextet format majoritàriament per músics d'origen cubà que es caracteritzen per la vitalitat i l'esperit lúdic de la seva música mestissa, càlida i plena de ritme.

Aquesta és l'11a edició del festival, coorganitzat per Traüt Companyia d'Espectacles i l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament, que es durà a terme fins al 8 de setembre i que conté una oferta de 6 espectacles amb grups molt destacables com són Llibert Fotuny Trio, Nubla, Al Tall i La Banda del Surdo. 

Es canvia el dia i l'espai de l'actuació de Llibert Fortuny Trio

Degut a un canvi d'última hora l'organització ha informat que el concert de Llibert Fortuny Trio ha canviat de data i emplaçament. Així el concert es realitzarà el 4 de setembre al parc del Pinaret a les 22 h, i seguidament actuarà Nubla que ja estava programada per aquest dia i lloc.




Comenta aquest article