Informació general

La Policia Local destrueix uns 2.200 objectes procedents de la venda ambulant il·legal intervinguts en 15 dies

Per Berta Ruiz

Operaris i agents de la Policia Local carregant el material intervingut ahir al matí

La Policia Local de Cambrils va procedir a la destrucció ahir al matí de tot el material intervingut entre els dies 10 i 25 d'agost procedent de la venda ambulant il·legal.

Durant aquests 15 dies, la Policia Local va realitzar un total de 22 intervencions en les què es van localitzar un total de 2.190 objectes, repartits en 249 còpies il·legals de DVD, 627 còpies de CD i un total de 1.314 objectes falsificats com bosses de mà, ulleres, camises, samarretes, gorres, instruments de perruqueria, objectes d'artesania o cinturons de marques comercials. El sotsinspector de la Policia Local de Cambrils –Josep Muñoz– va explicar alguns detalls d'aquesta nova destrucció de material intervingut, que en poc menys de tres setmanes, havia tornat a omplir les instal·lacions de la comissaria. Tot aquest material va ser llançat ahir a dins d'un camió de Secomsa, que va traslladar-se fins a la planta incineradora de Sirusa de Constantí per a la seva destrucció.

10.352 objectes destruïts durant tot el 2008

Segons va apuntar aMuñoz, en el que portem d'any s'han realitzat tres destruccions de material amb un total de 10.352 objectes intervinguts. Pel que fa a les xifres assolides enguany, Josep Muñoz va explicar que s'està seguint més o menys el mateix ritme que l'any passat, tot i que "el que si ens està donant molt bon resultat és la tasca preventiva. A més, enguany hem tingut l'encert de trobar diversos punts de distribució, tot i que el que notem és un desplaçament dels llocs habituals de venda, ja que abans es concentraven principalment a la zona del port i ara s'estan desplaçant cap a la zona de ponent".

D'altra banda, Muñoz també va explicar que a finals del passat mes de juliol es va detectar un increment molt important de venedors, sobretot persones procedents de la resta de l'Estat i inclús d'altres països com Itàlia. "Ens ha costat una mica posar fre a aquest allau de venedors, però gràcies a l'esforç de tots els nostres agents, tant els dels torns polivalents com els de les unitats especials de reforç, hem aconseguit frenar-ho. No hem pogut evitar-ho del tot al 100%, però hem assolit l'objectiu de reduir en pràcticament un 90% la presència de la venda ambulant il·legal a Cambrils".

Comenta aquest article