Informació general

El Gripau Blau celebra el final de les activitats d'estiu amb un sopar i una festa intercultural

Per Ignasi Martí, Anna Fargas

 
 
A dalt, imatge del sopar celebrat divendres a la nit. A sota, un dels espectacles que es va realitzar durant el festival de final de curs
Els membres de l'esplai El Gripau Blau i els seus familiars van celebrar la festa de final de curs divendres a la nit al Casal Municipal de la Gent Gran. A l'acte hi van assistir unes 80 persones i va comptar amb la presència de Maricel Llaveria –regidora de Polítiques Socials i Salut–.

La festa es va iniciar amb un sopar a base dels plats i postres que cada família va aportar. Seguidament es va realitzar un festival on es van representar escenes teatrals, balls i cançons dels països que s'han treballat durant l'estiu. En la festa intercultural que van realitzar els usuaris i monitors de l'esplai es simulava un viatge per diferents indrets del planeta a bord d'una màquina molt especial. La interpretació d'una ranxera, l'aparició d'una cucafera xinesa o un duel de l'oest americà, van ser algunes de les actuacions que van ser molt aplaudides pel públic assistent. Al final de l'acte es va entregar un record a tots els participants de l'espectacle.

Un estiu basat en les cultures del món i molta piscina

La festa final concloïa un curs d'estiu on s'ha treballat, com a eix de les activitats, les cultures del món. Laia Ferraté –monitora de l'esplai– va explicar en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital que "a part de les activitats xerrem molt i ens expliquem coses", a més els participants han fet sessions de piscina ja que tal i com va comentar Ferraté "els agrada molt".

Les activitats d'estiu de l'esplai s'han realitzat de dilluns a divendres durant tres hores cada matí i s'ha comptat amb 13 participants i 8 monitors. Les activitats de l'esplai continuen durant el curs d'hivern cada dissabte al matí.



Comenta aquest article