Informació general

La "Fira Disc" enceta els actes de la Festa Major aquest cap de setmana

Per Redacció

Aquest dissabte i diumenge, dies 30 i 31 d'agost, tindrà lloc a la plaça Mossèn Joan Batalla el primer acte de la Festa Major d'enguany que és la Fira disc. Aquesta és una fira del disc de col·leccionista en la que hi participaran expositors procedents de tot Catalunya. S'hi podran trobar vinils, cd's, merchandising, llibres, posters, dvd musicals i tot allò que tingui relació amb el món de la música. Aquest material es pot comprar però també intercanviar amb d'altres col·leccionistes. És un punt de trobada i d'intercanvi de tot allò relacionat amb la música.

Fira disc fa una crida a la participació, demana a tots aquells que tinguin discs a casa i que no els escoltin que els portin a la fira per tal de vendre'ls o canviar-los per d'altres. D'aquesta manera s'aconsegueix reciclar i gaudir d'allò que algú altre ja no vol. L'horari de la Fira disc és de 10 del matí a 10 de la nit.

Més actes a la zona de la platja

Realitzar aquesta activitat a la plaça Mossèn Joan Batalla respon a la voluntat de l'Ajuntament de Cambrils d'acostar la Festa Major de la Mare de Déu del Camí a la platja. Per això també s'hi faran els actes del 5è aniversari del Ball de Diables de Cambrils "Els Cagarrieres", el dia 12 de setembre al Parc del Pescador. "Els Cagarrieres" realitzaran l'espectacle infantil "Flames i espelmes" i a continuació duran a terme l'acte d'homenatge als Diables del Barri de l'Eixample, aquests dos actes estaven programats pel dia de la segona Trobada de Diables del Baix Camp que es va haver d'anul·lar per la pluja.

Comenta aquest article