Cultura

El Cambrirock obre les seves portes amb els Saratoga com a cap de cartell

Per Anna Fargas

Un moment de l'actuació del grup Saratoga, ahir a la nit al Cambrirock

Saratoga va ser el cap de cartell encarregat d'encetar el Cambrirock 2008. El festival va obrir les portes a les 7 de la tarda en una nit dedicada al rock i el heavy on van actuar 8 formacions. Ankor va ser l'encarregat de trencar el gel, els següents a actuar van ser els cambrilencs Cuerda Floja, després va ser el torn dels Symawarth i dels cambrilencs Melancomia. Finament els també cambrilencs Kota Zero van ser els encarregats de donar pas a Saratoga. Cal destacar que durant aquestes 5 primeres actuacions, no va faltar el públic fidel de cadascun dels grups.

Saratoga dóna el tret de sortida

Pels volts de les 12 de la nit, nombrosos seguidors esperaven que Saratoga sortís a l'escenari per vibrar amb les seves cançons. El concert forma part de la gira 2007-2008 del grup per presentar la nova formació, la setena de Saratoga, i el seu darrer disc VII. El grup es va bolcar per complert amb el públic, interpretant algunes de les seves cançons més conegudes, dirigint-se a ell en tot moment i oferint un bon espectacle de llum i so.

Després de Saratoga, la banda Kill Us, que ja van actuar en l'edició passada just després de Mago de Oz, i els cambrilencs Unchained van ser els encarregats de tancar la primera jornada del festival, que va finalitzar passades les 3 de la matinada.

Per avui dijous, segon dia del Cambrirock, estan previstes les actuacions dels grups Synno&Exprese, La Excepción i Orishas. El concert d'avui és de pagament, l'entrada a taquilla és de 23 euros.

Els Symawarth en la seva actuació d'ahir al Cambrirock

Comenta aquest article