Cultura

Saratoga donarà el tret de sortida al Cambrirock 2008

Per Anna Fargas



Actuació dels Mago de Oz dins del Cambrirock de l'any passat
El Cambrirock 2008 inicia avui cinc dies de concerts amb la nit dedicada al rock i al heavy. El festival, organitzat per l'Associació de Músics de Cambrils, Music From Tamarit i l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Cambrils, comença avui i finalitzarà aquest diumenge.

5 nits amb 5 estils diferents

En aquesta edició cada nit es presentarà un estil musical diferent. Avui serà el torn del heavy i el rock, les portes s'obriran a les 7 de la tarda i es preveu que la jornada finalitzi sobre les 3 de la matinada. El cap de cartell serà el grup Saratoga, però també cal destacar la intervenció de quatre grups cambrilencs: Cuerda Floja, Melancomia, Kota Zero i Unchained, a més de Ankor, RSK, Otra Cara i Kill Us.

Demà serà el torn del hip hop, els caps de cartell seran La Excepción i Orishas però també hi intervindran els artistes cambrilencs Synno i Exprese. Aquest concert serà de pagament, el preu a taquilla és de 23 euros i les portes s'obriran a les 10 de la nit.

Divendres els protagonistes seran Muchachito Bombo Infierno i Los Delinquentes que portaran la fusió d'estils de rumba, flamenc i pop. S'obriran les portes a les 10 del vespre i els concerts s'allargaran fins les 6 de la matinada ja que després dels dos grups intervindrà la Dj Dijeila. Aquest concert també serà de pagament i el preu a taquilla és de 24 euros.

Dissabte, també s'obriran les portes a les 10 de la nit i la jornada s'allargarà fins les 6 de la matinada. Serà el torn de l'electro-pop i hi intervindran Pastora, Fangoria i Chimo Bayo.

Diumenge es tancarà el festival amb la jornada dedicada als grups en català, el cap de cartell serà Albert Pla, i també hi intervindran els cambrilencs Toquem Fusta a més de Repsect Mark, Skatacrak i Baeturia. Les portes s'obriran a les 7 de la tarda i es preveu que finalitzi a les 2 de la matinada.


Comenta aquest article