Esports

Els equips cambrilencs de futbol celebren els primers partits de pretemporada

Per Lluís Rovira i Barenys

Jugadors del Cambrils i del Vilanova B disputant la pilota en el partit celebrat el passat divendres a la tarda a l'Estadi Municipal

Dos empats del Cambrils


El Cambrils jugava a casa el passat divendres davant el Vilanova B, l'equip filial del Vilanova i la Geltrú que juga a la Primera Territorial. El resultat va ser de 0 a 0.
Ahir, el Cambrils disputava un nou amistós, aquest cop al camp de l'Ametlla de Mar, equip de Primera Territorial. El resultat va ser d'empat a 2.
El Cambrils jugarà el seu proper partit de pretemporada a l'Estadi Municipal, aquest dimecres a 2/4 de 9 del vespre, davant el Reus Deportiu.

Empat de l'Oleastrum

L'Oleastrum va disputar, el passat divendres a la tarda, un amistós davant el juvenil del Reus Deportiu. El resultat va ser d'empat a 0.

Cristian, nou jugador del Vilafortuny, en un moment del partit disputat el passat dissabte contra el Mas Pellicer

Derrota del Vilafortuny


Per la seva part, el Vilafortuny feia el seu primer partit de preparació el passat dissabte a la tarda amb un partit contra el Mas Pellicer, equip de la Segona Territorial. El resultat va ser de 1 a 3 per als visitants en un partit que va servir per a que l'entrenador, Toni Romera, fes proves amb els nous jugadors incorporats aquesta temporada.
Abans d'aquest partit va fer la seva estrena el nou equip de veterans de l'Associació Esportiva de Vilafortuny que va perdre davant dels veterans de Vila-seca per 3 gols a 5. Aquest dos partits es van emmarcar en el trofeig Vilafortuny, disputat en motiu de la festa Major del barri.

Comenta aquest article