Informació general

Joventut rep una subvenció de la Generalitat per a la millora de l'atenció i les condicions laborals dels joves

Per Lluís Rovira i Barenys

Imatge de les instal·lacions del Punt d'Informació Juvenil (PIJ), ahir a la tarda

La Generalitat ha concedit una subvenció de 71.500 euros a l'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Cambrils destinada a dos projectes emmarcats en el Pla Local de Joventut.
Un d'aquests projectes, subvencionat amb 31.500 euros, és el d'informació juvenil i orientació educativa que, segons va explicar el regidor de Joventut, Jordi Savall, a Revista Cambrils Diari Digital, "és el nou PIJ i consisteix en contractar un informador o informadora per tal de donar suport a l'àrea de Joventut, concretament al PIJ".

Subvencionar empreses

L'altra projecte, subvencionat amb 40.000 euros, és el de foment de l'ocupació que s'anomena Valor jove, valor segur. Aquest projecte, segons Savall, consisteix en una subvenció destinada a "les empreses que vulguin millorar els contractes que tinguin amb la gent jove. A part de la millora de contractes, també s'hi poden acollir per a passar de contractes interins a contractes fixes. Tot això estarà supervisat per l'àrea de Joventut de l'Ajuntament i, també, per la Secretaria de Joventut de la Generalitat. Al mes de setembre ens asseurem per veure com reconduïm la subvenció".

D'altra banda, el regidor de Joventut es mostra satisfet de la subvenció rebuda "ja que suposa el 100% del que vam demanar. A més, hem estat la tercera població de Catalunya que ha rebut la subvenció més alta, després de Tarragona, amb 72.000 euros, i de Manresa, amb 71.800 euros".

Comenta aquest article