Esports

El FC Cambrils enceta la temporada 2008-2009 amb un grapat de cares noves

Per Lluís Rovira i Barenys

L'entrenador, Franc Artiga, fent la primera xerrada de la temporada als seus jugadors, ahir al vespre a l'Estadi Municipal

El FC Cambrils feia, ahir al vespre, la seva primera sessió preparatòria de cara a la temporada 2008-2009 amb un grapat de cares noves sota les ordres de Franc Artiga, que enceta la seva segona temporada a la banqueta del Cambrils. Aquest mes d'agost servirà per a delimitar la plantilla de jugadors. De moment són altes Martí, David Pena i Martorell, provinents del Roda de Berà; Rafa Ortiz i Roger Montreal, provinents del juvenil del Nàstic; i Torres, provinent del Vila-seca.

En el capítol de baixes hi ha la de Cañete, que s'ha retirat, les de Fernando i Manu, que han fitxat per l'Oleastrum,, la de Isma Rojas, que ha fitxat pel Reus Deportiu, i les de Gerard, Dídac i Manel. D'altra banda, el club ha renovat a Víctor, Jorge, Andreu, Cañas, Manolo, Pau, Pedro, Feliu, Vernet, Mateu i Toni.

La pretemporada

El Cambrils diputarà el seu primer partit de pretemporada el proper 15 d'agost davant el Vilanova B a l'Estadi Municipal i dos dies després, el 17 d'agost, jugarà al camp de l'Ametlla de Mar. A continuació el Cambrils jugarà tres amistosos, a casa, contra rivals de categories superiors. El 20 d'agost jugarà contra el Reus Deportiu, el 23 d'agost contra el Morell i el 28 d'agost contra la Pobla de Mafumet. El 30 d'agost, també a casa, jugarà contra el Torredembarra i el 6 de setembre es farà la presentació oficial davant l'afició davant el juvenil A del Nàstic.

Comenta aquest article