Esports

L'Oleastrum engega la pretemporada amb un nou tàndem d'entrenadors

Per Lluís Rovira i Barenys

La plantilla de l'Oleastrum va dedicar una bona part de l'entrenament d'ahir a agafar fons físic corrent. A la foto es pot veure l'exjugador del Cambrils Fernando, ara a les files de l'Oleastrum

El tàndem Luis Gómez i Santi Prats, ajudats per Asensio, s'han fet càrrec de l'Oleastrum en aquesta temporada que tot just comença. Gómez i Prats ja coneixen el club ja que n'havien estat els entrenadors des de l'any 2000 al 2002 quan el club cambrilenc militava a la Segona Territorial. La temporada 2001-2002 va ser la de l'ascens a la Primera Territorial però els dos entrenadors havien deixat el club uns quants mesos abans d'acabar-se el campionat.

Inici dels entrenaments

L'Oleastrum va començar els entrenaments el dimarts d'aquesta setmana comptant amb un gran nombre de jugadors dels quals, durant aquest mes d'agost, se'n descartaran uns quants. Entre les cares noves d'aquesta temporada hi ha els jugadors Fernando i Manu, procedents del Cambrils, i Ezequiel i Rubén, provinents dels juvenils de l'Escola de Futbol Veterans.

Pretemporada

El primer partit de la pretemporada de l'Oleastrum el disputarà aquest proper dissabte a les 7 de la tarda davant el Riudoms, a l'Estadi Municipal. Els dos següents partits els disputarà fora de casa, el 10 d'agost al camp del Torreforta i el 17 d'agost al camp del Maspujols.
El 29 d'agost jugarà a casa davant el Calafell i el 7 de setembre es farà el partit de presentació oficial davant l'afició contra un equip encara per determinar.
L'Oleastrum enceta el curs amb la intenció de "no patir com en aquesta darrera temporada", segons manifestava ahir el president del club, Francisco Ferré, a Revista Cambrils Diari Digital.


Comenta aquest article