Informació general

Els veïns del Regueral reclamen una solució a les deficiències del clavegueram de la zona

Per Lluís Rovira i Barenys

 
 
 Dues imatges del carrer del Monestir de Poblet el dia de l'aiguat
L'aiguat del passat 12 de juliol, en el que en un curt interval de temps es van recollir prop de 50 l/m2, va tornar a deixar en evidència les precàries condicions de les canonades de desguàs en determinats indrets del municipi. Un d'aquests llocs que pateixen els efectes dels aiguats amb la sortida de porqueria afegida es troba a la zona del Regueral i així ho porten denunciant els veïns des de fa molt de temps.

Quan hi ha un aiguat, la tapa de clavegueram que hi ha al carrer del monestir de Poblet s'aixeca i la porqueria surt cap a fora i baixa pels carrers de Montbrió, de Lleida i de Mont-roig fins a l'avinguda de la Diputació. El passat 12 de juliol no va ser una excepció i l'aiguat fins i tot va arrencar un tram d'asfalt que no va ser reparat amb ciment fins una setmana després. Aquesta vegada, fins i tot la porqueria sortia l'endemà de l'aiguat a causa d'un embús a les canonades. Segons han explicat els representants de l'associació de veïns del Regueral a Revista Cambrils Diari Digital, des de fa temps han portat fotos a l'Ajuntament mostrant la zona afectada " i sempre ens diuen que aquest tema se solucionarà quan es remodeli el barri. El que passa és que quan se sobreïx el clavegueram a vegades es queda la tapa aixecada i algun dia s'hi quedarà enganxat un cotxe. A més, els cotxes van esquitxant la porqueria al passar per aquests carrers i, a banda, quan s'asseca tot, fa una pudor insoportable".

Els veïns també denuncien que la porqueria que surt fa el seu recorregut fins a la platja del Regueral, a la zona on hi ha els camps de volei platja amb el risc que això suposa per a la salut dels usuaris d'aquesta zona.

Comenta aquest article