Esports

La patinadora cambrilenca Helena Guinjoan queda quinzena en el campionat d'Espanya júnior

Per Camí Mendoza



Imatge de la patinadora cambrilenca Helena Guinjoan
La patinadora cambrilenca Helena Guinjoan del Club Patí Cambrils ha competit aquest passat cap de setmana –entre els dies 17, 18 i 19 de juliol– al campionat d'Espanya júnior que s’ha celebrat a la localitat de Pinseque (Saragossa). La cambrilenca va ser convocada, com a esportista de la selecció catalana, per la Federació Catalana de Patinatge.

Les altes temperatures durant els tres dies de campionat van dificultar que els patinadors poguessin competir amb condicions adequades. L'Helena va fer la seva millor participació durant la jornada de dissabte amb el disc llarg. El divendres però, amb el disc curt va fallar en el salt combinat, tot i que va realitzar una esplèndida pirueta de taló de sis tombs.

Finalment va quedar classificada en la 15ena posició. Un resultat molt bo si tenim en compte que l'Helena Guinjoan per motius personals aquesta temporada no ha pogut entrenar amb la intensitat necessària per poder arribar als campionats d’Espanya. Tot i això, la patinadora cambrilenca ha aconseguit fer un bon paper al campionat de Catalunya i ha pogut participar al campionat d'Espanya.

El proper cap de setmana, la patinadora cambrilenca Laura Rodrígez participarà al campionat d'Espanya sènior a Ripollet.

Comenta aquest article